Qui som

L’equip de treball està format per un grup humà excepcional de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics, i nutricionistes altament qualificats i col·legiats, amb el propòsit d’obtenir una valoració òptima dels usuaris

Marc Bosque Alberich

Fisioterapeuta | Col·legiat nº 10053

Fisioterapeuta diplomat des del 2011, especialitzat en l’àmbit esportiu mitjançant el màster en Fisioteràpia de l’Esport i Recuperació a l’Activitat Física. Ha alternat formació específica en Dolor Miofascial i Osteopatia, amb estudis focalitzats en la investigació, amb l’objectiu de poder realitzar el Doctorat en Fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili (URV), mitjançant la concessió d’una beca FI,  culminat amb l’estudi de la relació entre l’estrès i el dolor muscular. Compagina les seves tasques com a fisioterapeuta en l’àmbit privat, i la col·laboració amb entitats esportives com el Reus Deportiu d’hoquei patins, i la Selecció Argentina d’hoquei patins (CAP), juntament amb tasques de docent i d’investigador en la Unitat d’Histologia i Neurobiologia de la URV.

Especialitats: Punció seca, tractament del dolor miofascial, teràpia manual i exercici terapèutic, tècniques manipulatives osteopàtiques, dolor crònic i neurociència del dolor, INDIBA.

Marc Mestres Santoro

Readaptador i preparador físic | Col·legiat nº 57293

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC), especialitzat en l’àmbit esportiu mitjançant el màster en readaptació esportiva i el màster en entrenament personal i coaching esportiu. Compagina les seves tasques com a readaptador i preparador físic en l’àmbit privat, amb el càrrec de primer entrenador de l’equip amater femení de la Fundació Futbol Base Reus.

Especialitats: Exercici terapèutic, readaptació del LCA, entrenament funcional, entrenament d’esport de competició.

EL NOSTRE EQUIP

Albert Llaveria López

Fisioterapeuta | Col·legiat nº 14742

Graduat en Fisioteràpia, ha compaginat les especialitzacions en Dolor Miofascial i en el maneig del pacient amb dolor crònic, amb formació en l’abordatge de tendinopaties. Alterna les seves tasques com a fisioterapeuta en l’àmbit privat, amb la col·laboració amb entitats esportives, com el Costa Daurada FC, juntament amb la seva participació com a investigador actiu en la Unitat d’Histologia i Neurobiologia de la URV.

Especialitats: Punció seca, tractament del dolor miofascial, inducció miofascial instrumentada, teràpia manual i exercici terapèutic, maneig del pacient amb dolor crònic i neurociència del dolor.

Clàudia Villatoro Pardo

Nutricionista | Col·legiat nº CAT001680

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, Ha alternat les seves especialitzacions en Salut Hormonal de la Dona i en Obesitat, amb el Màster en Condicionants Genètics i Nutricionals del Creixement i Desenvolupament en Pediatria. Compagina les seves tasques com a nutricionista clínica en l’àmbit privat amb la col·laboració com a docent activa en la Unitat d’Histologia i Neurobiologia de la URV.

Especialitats: nutrició clínica, nutrició de la dona, nutrició per la pèrdua o augment de pes, nutrició infantil, nutrició vegetariana.

Cesc Baena Martí

Preparador físic | Col·legiat nº 62487

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC), complementat amb el Màster en Formació del Professorat de Secundària, Batxillerat i Formació professional (VIU). Amb experiència professional en centres privats de salut com a entrenador personal, conjuntament amb la seva col·laboració amb clubs de futbol, destacant la seva participació amb la Barça Academy de Kuwait (Emirats Àrabs).

Especialitats: Exercici terapèutic, entrenament funcional, docència.