Preparació física

Si ets una persona a qui no li agrada el gimnàs convencional i el seu objectiu és mantenir la forma i fer activitat física per estar bé amb un mateix, el programa d’entrenament saludable, a través d’exercicis globals, combinats i poliarticulars, està pensat per tu.

Prevenir futures lesiones

Si per altra banda, busques prevenir futures lesiones o simplement evitar compensacions i millorar la teva biomecànica, els programes de preparació física, en els que busquem entrenar la musculatura principal i activar i treballar la musculatura compensatòria, s’adaptaran perfectament al teu funcionament.

Treball específic

Si, en canvi, el que busques és un treball més específic, bé perquè practiques un esport concret, ja sigui de forma amateur o professional, o bé perquè vols treure el màxim rendiment del teu cos, tant si vens d’una lesió com si no, els programes de readaptació esportiva, on comencem amb treballs més analítics per acabar progressant cap a l’especificitat de cada esport en concret, seran el teu aliat ideal per poder aconseguir tots els objectius que et proposis.

Sessió d’entrenament individualitzat

Tot i que la part fonamental per aconseguir qualsevol propòsit esportiu, tant de recuperació com d’optimització del nostre cos, és desenvolupar un bon mètode d’entrenament adequat en funció de cada necessitat, aquest tipus de treball és específic per aquelles persones més exigents, que vulguin focalitzar tota la seva atenció i concentració als objectius establerts, sense possibilitat de distracció, i centrant-se únicament amb la correcta execució dels exercicis i en les indicacions específiques de l’entrenador.

Planificació esportiva

Sessions de treball actiu adaptades segons nivell/patologia/objectius, aplicant metodologia d’entrenament basada en la millora de la força. Els treballs isomètrics, excèntrics i inercials, tant en forma d’exercici analític com global, són els principals ingredients del nostre programa per treure el millor rendiment d’un mateix.

Programació esportiva on-line

Valoració, planificació i control mensual d’un pla esportiu basat en mètodes d’entrenament actualitzats i recolzats científicament, destinats a esportistes de qualsevol nivell (des d’amateur a professional), i practicants de diferents esports, ja que es tracta de treball individualitzat i específic per cada cas.