Fisioteràpia

T’examinem, evaluem, i t’ajudem a prevenir, mantenir, restaurar i potenciar els moviments i capacitats funcionals, i t’ensenyem a controlar el teu dolor, per a que puguis gaudir al màxim de la teva vida

Fisioteràpia

Detecció, tractament i actuació terapèutica per tal de recuperar el pacient el més aviat possible. Treball preventiu per reduir les possibilitats de recaiguda, i educació per entendre el problema i saber com actuar en cada situació específica.

Seguiment

Valoració de l’adherència terapèutica i dels canvis. Adaptar les recomanacions i el tractament per tal que el pacient pugui agafar el domini de la situació, empoderant-lo a una col·laboració activa i autònoma de la seva recuperació.

Fisioteràpia mitjançant tractament Indiba

Què és: Una tecnologia i teràpia manual patentada d’excepcionals resultats, utilitzada freqüentment en l’esport d’elit i alta competició, amb la que s’aplica corrent tèrmica i no tèrmica al teixit mitjançant una sèrie d’elèctrodes i és responsable dels canvis cel·lulars que acceleren la recuperació dels teixits, la reducció del dolor, la inflamació i el retorn a l’activitat, tot combinat amb les habilitats dinàmiques manuals del fisioterapeuta.

Utilitzada també amb la combinació de treball actiu, tant de manera preventiva o post-esforç, com per la optimització muscular d’un gest esportiu (treball d’una acció o tècnica específica per aconseguir-ne el màxim rendiment).

Magnetoteràpia portàtil (lloguer)

  • La magnetoteràpia és un tractament terapèutic basat en la aplicació de camps magnètics, sense pràcticament contraindicacions pel seu ús, que es caracteritza principalment pel seu efecte analgèsic, vasodilatador i antiinflamatori, fet que afavoreix directament a la regeneració i recuperació dels teixits.
  • El lloguer d’una màquina de magnetoteràpia portàtil és una solució òptima per a poder tractar moltes lesions; aquests equips ofereixen un tractament terapèutic efectiu i avalat per diferents estudis, per a la reabsorció d’edemes ossis o per a col·laborar en la consolidació de fractures, entre d’altres. Des de la comoditat de casa, és la opció més viable per a poder aprofitar al màxim els avantatges d’aquest tipus de tractament, realitzant la aplicació dins dels terminis llargs de temps recomanables per a potenciar el seu efecte, sempre en funció de la patologia que es tracti.